Pui cu arpagic si ciuperci

de Julie in Pui, 23 Iul 2010 | 7629 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de pui
  • 150-200 g arpagic
  • 1 morcov
  • 5-6 ciuperci proaspete
  • 1 ardei iute
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2 rosii
  • 50 ml vin rosu
  • 100 ml supa (sau apa calda)
  • sare, piper, vegeta,boia dulce
  • patrunjel, cimbru,busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu arpagic si ciuperci:

Portionam carnea de pui, o saram , piperam si apoi o prajim in ulei incins.
Separat in 3-4 linguri ulei ,calim morcovul taiat rondele, ciupercile  taiate felii si arpagicul.
Cand s-au inmuiat de ajuns, adaugam rosiile tocate cuburi, usturoiul taiat
feliute subtiri si ardeiul taiat mic.
Punem vinul si supa si dupa 5-6 minute adaugam si carnea de pui.
Adaugam si sare, vegeta, piper, boia dulce, cimbru, busuioc.
Mai lasam 3-4 minute ,sa se patrunda bine si carnea cu toate aromele , si oprim focul.

Delicios!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu arpagic si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Sylvia 1

24.07.2010, 12:21

Arpagicul murat nu stiu cum s-ar comporta la gatit eu am mancat de cateva ori dar mi se pare foarte acru .

jolygina 1

25.07.2010, 00:02

ce bine arata

Julie 1

25.07.2010, 11:32

Joly, Sylvia,multumesc!Sylvia ,nu stiam de arpagicul murat,dar daca este acru...ma gandesc ca nu prea merge gatit asa. Arpagicul uscat, are un gust deosebit, dulceag.

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cuscus cu piept de pui la cuptor